Terug naar boven

Retraite voor moeders

Activiteit

Femke van der Meer

New Eden

Sparjeburd 2 8409 CK , Nabij Beetsterzwaag

8409 Hemrik

Friesland

Introductie

In deze week staat jouw moederschap en alle uitdagingen die daarbij komen kijken centraal. Moeder zijn is een van de mooiste dingen die je als vrouw kan overkomen en toch is het ook een uitdaging. Het is een uitdaging omdat je graag het mooiste van jezelf wilt geven en dat lijkt niet altijd zo maar te werken of niet op de manier die je zou willen. Eerst is er eerst rust en bevrijding nodig. Hoe paradoxaal ook, eerst maar eens vergeten dat je moeder bent, partner en wat al niet meer. Dan pas kan je met een nieuwe blik kijken en dat samen met anderen die weten wat het betekent om in het moederschapsschuitje te zitten. Deze retraite van 2 t/m 7 mei 2021 is speciaal bedoeld voor jou als Moeder. Deze retraite is een geschenk aan jezelf en zul je beleven als verdiepend, bevrijdend en verzachtend.

Voor meer informatie en aanmelden zie ook de website van het Centrum voor Zijnsoriëntatie.

Lees verder

Cursusdatums

Start op: zondag 2 mei 2021
zondag 2 mei 2021Vanaf 19.30tot 07-05-2021

Praktische informatie

Thema's

Familie & gezin Zelfzorg Vrouw - zijn Grenzen stellen Ontspanning - relaxatie Meditatie Mindfulness Keuzes maken Stress, omgaan met

Voor

Vrouwen Ouders Volwassenen

Gegeven door

Femke van der Meer en Simonka de Jong

Prijs

865,- euro

Neem contact op met Femke

Retraite voor moeders
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Femke van der Meer

New Eden

Sparjeburd 2 8409 CK

8409 Hemrik

Friesland

Toon telefoonnummer Routebeschrijving