Terug naar boven

Genietend presenteren: Overwin je spreekangst

Opleiding

nomasko

9000 Gent

Tuinwijklaan 43

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Introductie

Genieten van presenteren kan je leren.

Ontdek de spreker in jou tijdens onze workshop en ga zelfzeker de verbinding met je publiek aan.

Presenteren: het woord alleen al roept bij iedereen verschillende emoties op. Hoe komt het dat de een zonder verpinken een groep toespreekt en de ander al ineenkrimpt bij de gedachte alleen? Tenslotte heeft elk van ons het in zich om op een innemende, zelfzekere en vooral ontspannen manier te presenteren. Alleen heeft niet iedereen dat deel van zichzelf al ontdekt.

Dat is waar we bij Nomasko samen aan werken: je thuis voelen in je rol als spreker. De Relational Presence-methode is de basis om niet alleen gezien maar ook echt gehoord te worden. Tijdens de workshop leer je
moeiteloos connecteren met je publiek en omgaan met al de ogen die op jou gericht zijn zodat je kan focussen op wat je te vertellen hebt. En je leert genieten van de aandacht én van het applaus!
Of je nu een beginnend spreker of een ervaren podiumbeest bent, tijdens onze workshop maken we komaf met je spreekangst en bouwen samen aan een authentiek zelfvertrouwen dat ook in één-op-één gesprekken uitstekend van pas komt.
Op die manier komt je boodschap des te krachtiger over en straal je een positieve energie uit die nog lang na je presentatie blijft nazinderen.

En dat allemaal zonder ooit een masker op te zetten. 100% jezelf,
van begin tot einde.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 10 december 2022
zaterdag 10 december 2022Vanaf 10:00tot 16:30
zondag 11 december 2022Vanaf 10:00tot 16:30
Volgende startdatum: zaterdag 25 maart 2023
zaterdag 25 maart 2023Vanaf 10:00tot 16:30
zondag 26 maart 2023Vanaf 10:00tot 16:30

Praktische informatie

Thema's

Public speaking Faalangst Angst overwinnen Communicatie Coaching Zelfvertrouwen Stemgebruik Bedrijven en organisaties Leidinggeven Stress, omgaan met

Voor

Jongeren Iedereen Coaches, counselors & therapeuten Jongvolwassenen Bedrijven en organisaties Leerkrachten & sprekers Leidinggevenden Volwassenen Ouders Vrouwen

Gegeven door

Nomasko

Prijs

€ 550,00

Neem contact op met

Genietend presenteren: Overwin je spreekangst
Gelieve via dit contactformulier geen reclame, enquêtes, eindwerkverzoeken etc. te versturen. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

nomasko

9000 Gent

Tuinwijklaan 43

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.nomasko.be

http://www.intake.nomasko.be/genietend-presenteren

Routebeschrijving