Terug naar boven

Sexual Healing Coach Opleiding

Coaching opleiding

Judith Bruin

Burgervlotbrug

Belkmerweg, 1754 GB

1740 Schagen

Noord-Holland

Introductie

Word Sexual Healing Coach en verkrijg vrije toegang tot je oorspronkelijke bron van creatiekracht.

Leer hoe je jezelf en andere vrouwen bevrijdt van seksuele beschadiging, zonder eindeloos pijnlijke gesprekken.

Met de Opleiding Sexual Healing Coach is meedoen aan de mannelijke vorm van vrouwenemancipatie verleden tijd. Door Sexual Healing ontspan je, herstel je de verbinding tussen je hart en je bekken en sluit je je aan op de oorspronkelijke bron van vrouwelijke creativiteit. Je blijft je vrouwzijn trouw.


Open en ontvankelijk zijn, geven en genieten is geen trucje dat je kunt leren. Dat moet je voelen. En dat voel je als je de verbinding herstelt tussen je hart en je bekken, zodat je in contact komt met je gevoelens en behoeften en jouw onderliggende overtuigingen en verwondingen.

Er is een manier die je rechtstreeks naar deze bron leidt, zonder het herbeleven van uitputtende, verwarrende en schrijnende herinneringen.
Sexual Healing trekt je uit het moeras en laat je voelen hoeveel veerkracht, pit en reserve je in je hebt.
Sta je in je vrouwelijke kracht, maak je andere keuzes, waardoor je vrouwelijkheid en seksualiteit 360 graden transformeert.

Neem je aan de Opleiding Sexual Healing deel dan krijg je grip op je leven: je blijft gezonder, sensueler, stralender en je wordt steeds vrouwelijker en wijzer
Je haalt de coachingsvaardigheden in huis die niet alleen jezelf maar ook je sisters bevrijden en aansluiten op de bron
Je leert de enige methode die je energie oplevert bij elke sessie die je geeft en zo jouw leven verrijkt.

Er is plaats voor maximaal 12 vrouwen, zodat je verzekerd bent van echt persoonlijke aandacht tijdens en tussen de lesdagen in.

De Opleiding bestaat uit onder andere tien livedagen waar we bij elkaar komen om nieuwe coachingsvaardigheden te leren, een voorbeeldsessie te zien en het geleerde op elkaar te oefenen. Zodat je zelf je trauma's transformeert en precies weet wat je toekomstige coachee ervaart.

Daarnaast leer je hoe je een praktijk opbouwt, want met een visitekaartje, logo en website staan de klanten nog niet in de rij. Je krijgt je visie en missie helder, gaat staan voor wat jij belangrijk vindt en durft daarin zichtbaar te worden, bijvoorbeeld als vrouwencoach.

De gehele Opleiding wordt ondersteund door wekelijkse calls waar je ook aan mag blijven deelnemen als je jouw diploma op zak hebt. Zodat ook dan al je vragen beantwoord worden, want dan begint het immers pas.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: zaterdag 19 februari 2022
zaterdag 19 februari 2022Vanaf 10:00tot 17:00
zaterdag 26 maart 2022Vanaf 09:00tot 17:00

Praktische informatie

Thema's

Coaching opleiding Therapie opleiding Energetische coaching - energetisch lichaam Energetische therapie - energetisch lichaam Train de trainer Geweldloze communicatie Persoonlijke ontwikkeling Seksueel misbruik Lichaamstaal Gezondheid

Voor

Coaches, counselors & therapeuten Hulpverleners Volwassenen

Gegeven door

Judith Bruin

Prijs

4287 euro

Neem contact op met Judith

Sexual Healing Coach Opleiding
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Judith Bruin

Burgervlotbrug

Belkmerweg

1740 Schagen

Noord-Holland

Toon telefoonnummer

https://www.beminjezelf.nl/

https://www.schoolofauthenticbeing.com/

https://www.youtube.com/c/BeminJezelf

Routebeschrijving