Terug naar boven

Katrien Klomp

KK Mindset Coaching | Training

Mental coach

Beethovengaarde 33

5344CC Oss - (NB)

Introductie


Voor Wie
Voor vrouwen uit de zorg met een onrust gevoel, piekeren en controle willen houden. Zij die bereidt zijn het gedachtepatroon te willen doorbreken. Dan ga ik met jou op zoek naar de technieken om jouw Mindset te veranderen!
Wat is het
Persoonlijke coaching op gebied van mentale kracht, de Mindset. Een Mindset is een gedachtepatroon. Een manier waarop jij denkt.
De Mindset, of "overtuiging", die je hebt heeft invloed op je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is een patroon van gedachten die je elke dag bezig houden.

Werkwijze met resultaat
Tijdens coaching maak ik je o.a. bewust van jouw belemmerende overtuigingen. Ik laat je zien welke strategieën wél werken voor jou!
Ik maak een keuze uit technieken die voor jou van toepassing zijn en je helpen in het proces. Het weghalen van oude pijn en negatieve emoties los te koppelen van specifieke herinneringen of toekomstige gebeurtenis.
Het leven verandert nu je weet hoe jouw gedachten je gevoel en gedrag kunnen sturen.
Je leert en ondergaat krachtige technieken die je handvatten geven om zelf aan de slag te gaan.

" Voor mij hebben de sessies erg goed geholpen, ik heb geleerd dingen makkelijker los te laten en met een ander oog naar de situatie te kijken."
" De begeleiding vond ik heel fijn. De interesse die Katrien toonde en het vertrouwde gevoel wat ze me gaf vond ik erg prettig"

Vanuit een Brabants dorp ben ik naar de stad gegaan. Werkend en studerend als verpleegkundige trok de operatiekamer mijn aandacht. Tijdens de opleiding kwam mijn innerlijke criticus "ego" steeds meer in beeld. Ik had daar last van. Mijn belemmerde overtuigingen werden steeds groter gemaakt door mijzelf. Vanuit de Brabantse opvoeding was mijn aanname: "Doe maar zoals het hoort, werk maar door!" Mijn ego vertelde me ook steeds meer: "Let op, wat zullen die anderen daar wel niet van denken?" De ander was in mijn ogen altijd beter.
Tijdens mijn moederschap wilde ik het allemaal goed doen, vooral hard werken! Vrouw, moeder, operatieassistent, zus, vriendin, dochter en alle taken die daar bij horen. O ja, één iemand vergat ik..... MEZELF!
Door mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling op gebied van positieve psychologie heb ik effectieve technieken geleerd.

"De creativiteit laten werken! "Het vernieuwend bezig zijn!"


Lees verder

Specialisaties

Mental coaching Gedragscoaching Leiderschapscoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfvertrouwen Persoonlijke ontwikkeling Zelfontplooiing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station

Coachingslocatie

Coaching aan huis Coaching in de buitenlucht Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Na een gratis online intake gesprek bepaal je of je een traject start. Een traject 5 sessies van 1,5 uur voor €585 vrijgesteld van BTW (particulier individuele coaching).
Het plannen van een afspraak kan op verschillende dagen en tijden.
Bij het starten van een traject ontvang je mijn Pocketboek "Why your Mindset is your most powerful tool".

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

€ 120,00

Duur van de sessie

1,5 uur

Opleiding

Positieve Psychologie | NLP Coach | EMDR | EFT | Intuïtief Systemisch Coachen | Coachen met Transactionele Analyse |Trainingsacteur

Vergoeding zorgverzekering

Als je graag een coachtraject wil starten, kan je werkgever daarvoor in veel gevallen budget vrijmaken. Met de juiste argumenten vergroot je de kans op vergoeding door de werkgever. In overleg wordt een passende offerte gemaakt. De benoemde prijzen zijn vermeld voor particulier individuele coaching, vrijgesteld van BTW.

Leeftijd

45 jaar

Beroepsvereniging

Coachfinder | NOBCO | NVNLP

Neem contact op met Katrien

Beethovengaarde 33

5344CC Oss - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.katrienklomp.nl

https://www.coachfinder.nl/coach/katrien-klomp/

Routebeschrijving