Terug naar boven

Maarten de jong

Verdieping7

Jongerencoach

Vlaggeschip 35

4902cn Oosterhout - (NB)

Introductie

Hee, wat goed dat je er bent!

Geloof jij in toeval? Ik inmiddels niet meer. Het is geen toeval dat je op deze pagina bent belandt. Je hebt mij gevonden, of ik jou.. kan allebei.

Je bent op zoek naar antwoorden, of een oplossing. Je wilt in ieder geval groeien voel ik. Weer verdergaan met je leven. Je wilt uit het cirkeltje stappen, waar je in blijft hangen. Je wilt af van je angst of probleem. Je hebt een keuze gemaakt in je hoofd.. "Ik wil er vanaf, ik ben er klaar mee!" Maar je lichaam zit nog vast aan je oude gewoonte(n), aan het vertrouwde.

"Diep van binnen weet jij precies wat goed voor je is, maar je gewoonten zitten soms in de weg. Met hypnotherapie pakken we samen jouw belemmeringen bij de oorzaak aan, zodat je weer verder kunt gaan met je leven. Je wilt namelijk niet meer blijven hangen in het oude.. je wilt groeien!

Jij wilt af van je klachten. Je bent er klaar mee... en jij weet dat je het in je hebt om die stap te zetten!

Met hypnotherapie gaan we aan de slag met je onderbewustzijn, met als doel je klachten op te lossen. In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw probleem.

Met hypnose en hypnotherapie vinden we de oorzaak van je klacht of probleem in jouw onderbewustzijn. Jij weet zelf precies waar de oorzaak zit, maar met praten kom je daar niet altijd bij. De hypnosetechnieken van OMNI zijn zeer betrouwbaar en effectief bij het oplossen van je klacht of probleem. Met name angsten en fobieën zijn zeer goed te behandelen. Maar ook vele fysieke klachten zijn te behandelen met hypnotherapie.


Naast hypnotherapie geef ik ook coaching aan jongeren en jongvolwassenen (17-25 jaar)
Ben je vastgelopen of zie je het even allemaal niet meer zitten? Dat voelt waarschijnlijk heel klote, maar weet dat je er niet alleen voorstaat. Probeer om hulp te vragen. Zelfs de aller-allerbesten hebben hulp nodig. Kijk bijvoorbeeld eens naar topsporters. Zonder coach kunnen zij geen topprestaties leveren. Ik ken persoonlijk geen topsporter zonder coach, jij?

Ik luister naar je zonder oordeel en help je met behulp van creatieve en concrete tools, jezelf beter te leren kennen. Hierdoor sta je bewuster in de wereld en kun je makkelijker de dingen doen die je echt graag wil.

Stel jezelf eens de vraag : Leef je je eigen leven of laat jij je leven door anderen bepalen? Stel je eens voor dat je een hamster had, die al je wensen kon vervullen. Hoe zou je leven er dan uitzien? Stel jezelf eens voor hoe je je zou voelen? En stel je eens voor dat alles en iedereen met je meewerkt om te bereiken wat jij wil! Wow!

Ik ben er van overtuigd dat ik je kan helpen om je problemen om te buigen in kansen. Zodra je je problemen toelaat en je er niet tegen verzet, zullen ze ook weer verdwijnen. Omarm ze met liefde en ben dankbaar dat ze je helpen om te kunnen groeien.


Kijk op mijn website voor meer info en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


Gewoon doen!


En je bent niet voor niks tot hier gekomen met lezen.


Lees verder

Specialisaties

Mindfulness Life coaching Jongerencoach Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfvertrouwen Studiekeuze Stoppen met roken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Mannen Vrouwen Volwassenen Ouders Papa's Jongeren Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coaching over het internet Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching Groepscoaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

9.30- 17-30u

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

75-125,-

Duur van de sessie

1-1,5 uur

Opleiding

Build environment - technische universiteit Eindhoven
Jongerencoach - sonnevelt
Hypnotherapie - omni hypnose
Emdr -

Leeftijd

44 jaar

Beroepsvereniging

Cat collectief

Neem contact op met Maarten

Vlaggeschip 35

4902cn Oosterhout - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

Https://verdieping7.nl

Http://coachpotato.nl

Routebeschrijving