Terug naar boven

Coaching tijdens corona maatregelen

Door verschillende coronamaatregelen verloopt een bezoek aan de coach momenteel een beetje anders dan gebruikelijk. Zo zorgt jouw coach ervoor dat alle coachingsessies veilig kunnen verlopen.

Welke coronamaatregelen worden bij de coach genomen?

Je coach zal specifieke voorzorgsmaatregelen treffen. Denk bijvoorbeeld aan het ontsmetten van zetels en deurklinken na elke coachee, voldoende verluchting in de ruimte voorzien, genoeg tijd tussen verschillende coachees inplannen, enz.

Maar je kan natuurlijk zelf ook helpen:

  • Was thuis grondig je handen voor en na de coachingssessie
  • Er zal waarschijnlijk ook ontsmettingsgel in de praktijk aanwezig zijn die je kan gebruiken
  • Kom goed op tijd, niet te vroeg en niet te laat :-) Zo voorkom je dat jijzelf of de personen na jou in de wachtkamer moeten wachten
  • Probeer steeds om 1,5 meter afstand van je coach te bewaren en geef geen hand

Een fysieke afstand hoeft uiteraard geen mentale afstand te betekenen. Je coach verwelkomt je met veel plezier terug in de praktijkruimte!

Is een mondmasker verplicht tijdens de coachingsessie?

Wanneer je niet de hele tijd voldoende fysieke afstand van je coach kan bewaren, is het verplicht om een mondmasker te dragen.

Kan er tijdens de volledige coachingsessie een afstand van 1,5 meter worden bewaard? Dan is het dragen van een mondmasker niet verplicht maar wel heel sterk aanbevolen. Dit voor de veiligheid van jezelf, je coach en andere coachees.

Opgelet: De coronamaatregelen worden continue bijgestuurd naargelang de epidemiologische toestand. We raden daarom aan om voor de zekerheid altijd een mondmasker mee te nemen naar je coachingsessie en bij twijfel je coach te raadplegen.

Vind meteen een coach bij jou in de buurt.

Wat als je liever niet naar de praktijkruimte komt?

Misschien ben je zelf nog wat terughoudend om uit quarantaine te komen? Zie je op tegen het nemen van het openbaar vervoer? Of voelt naar de praktijkruimte komen gewoon nog niet comfortabel aan?

Allemaal prima natuurlijk! Je coach zal deze gevoelens zeker herkennen en begrijpen. Coaching op afstand blijft dan ook een waardig alternatief. Je coach is er steeds voor jou, zodat jij je begrepen en gesteund voelt.

Vind meteen een coach voor:

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust!

Onze partners