Terug naar boven

Daphne van Estrik

S'PEAK coaching

Coach

Dordrecht

3300 Dordrecht - (ZH)

Introductie

Hi, ik ben Daphne geregistreerd begeleidingskundige bij de LVSC. Je kunt bij mij terecht als je (weer) meer structuur in je leven wilt, je doelen wilt bereiken en meer balans in je werk/privé wilt aanbrengen. Maar ook voor het reflecteren op je handelen, je keuzes en je leven. Of om jezelf verder te ontwikkelen en jezelf beter te leren kennen. Bij het bereiken van jouw doelen kijken we ook naar jouw gedrag en drijfveren. Door middel van de inzet van de extra optie; het gedrag en drijfveren assessment. Dit geeft je nog meer inzicht in waar jouw gedrag vandaan komt en waarom je doet zoals je doet.

Gaan wij samen aan de slag? Verwacht geen standaard van te voren vastgesteld stappenplan of een quick fix. Het leven is niet in een standaard plan te gieten. Ook ga ik je niet vertellen hoe jij je leven kunt leiden. De wijsheid zit in jezelf. Hierdoor ontstaat er ruimte om echt te luisteren, horen en voelen wat voor jou van belang is. De begeleiding wordt afgestemd op wat voor jou op dit moment helpend is. Zodat jouw eigen krachtbronnen en wijsheden aangeboord worden.

Door aandacht te hebben voor wat zich aandient in het hier en nu, jouw ervaringen, gedrag, drijfveren en krachten inzichtelijk te maken, maar ook door ruimte te maken voor verschillende perspectieven, te reflecteren en af en toe eens in de spiegel te kijken merk je dat je stappen maakt. Door in contact te komen met jezelf, met je eigen wijsheid maak je keuzes die bij jou passen. In deze sessies mag je zijn, zijn wie je bent zonder oordelen.

Lees verder

Specialisaties

Coaching Ontwikkelingsgerichte coaching Mental coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Persoonlijke ontwikkeling Zelfvertrouwen Corona stress Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Leidinggevenden Volwassenen Bedrijven Jong volwassenen Vrouwen Mannen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte

Coachingslocatie

Coaching over het internet Coaching via e-mail Coaching in de buitenlucht Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag tot en met Vrijdag

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

€120,-

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Begeleiden voor iedereen
Register coach LVSC

Leeftijd

35 jaar

Beroepsvereniging

LVSC - Landelijke Vereniging Supervisoren en Coaches

Neem contact op met Daphne

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Dordrecht

3300 Dordrecht - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.speakcoaching.nl

http://www.speakcoaching.nl/persoonlijke-ontwikkeling

https://www.instagram.com/speakcoaching/

Routebeschrijving