Terug naar boven

Helga Beekers

Je Eigen Pad

Coach

Vincent van Goghlaan 56

4907PH Oosterhout - (NB)

Introductie

Naar een volgende stap in je leven!

Loop je tegen problemen aan in je privésituatie en/of op je werk? Ervaar je stress, angst of voel je je verdrietig en somber? Of wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ik ondersteun je graag bij het zetten van een volgende stap en het vinden van een nieuwe balans in je leven. Zet de eerste stap naar meer vitaliteit en geluk en neem contact op!

Werkwijze

Jij staat centraal! Aan de hand van jouw vraag of probleem bekijken we samen wat jij nodig hebt en welke aanpak daarbij past. Ik werk vanuit een holistische benadering en een professionele houding, die zich kenmerkt door aandacht, empathie, respect, gelijkwaardigheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Het aantal gesprekken is afhankelijk van je hulpvraag en je persoonlijke behoeften. De gesprekken vinden plaats op locatie, wandelend in de natuur of via online contact.

Specialisaties

Begeleiding bij kanker

Kanker zet je leven op z'n kop en vraagt veel van je. Je kunt te maken krijgen met onzekerheid, angst, verdriet, woede, controleverlies, pijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, relatieproblemen of moeite met terugkeer naar werk. Met behulp van mijn kennis en ervaringsdeskundigheid help ik je graag bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en opnieuw de regie te krijgen over je leven. Ook als jouw naaste kanker heeft, zoek je wellicht een manier om zelf staande te blijven en ben je van harte welkom.

Arbeidsre-integratie

Kun jij door ziekte je oorspronkelijke functie (tijdelijk) niet meer uitoefenen? Naast emoties als angst, onzekerheid, boosheid of verdriet heb je bovendien te maken met allerlei rechten en plichten. Door mijn jarenlange ervaring als P&O-adviseur met re-integratie kan ik je naast begeleiding bij de emotionele aspecten van terugkeer naar werk ook ondersteunen bij het gehele traject van wet- en regelgeving.

Gratis kennismaking

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor je kan betekenen. Je kunt me bellen of mailen of gebruik maken van het contactformulier. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op mijn website. Alle gegevens vind je onderaan deze pagina.

Hartelijke groeten,
Helga Beekers

Lees verder

Specialisaties

Stress coaching Wandelcoaching Natuurcoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Ziekte, omgaan met Kanker (ondersteuning) Re-integratie bij ziekte Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Volwassenen Jong volwassenen Ouderen Leidinggevenden

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching in de buitenlucht Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching aan huis

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur

Wachtlijst

Er is momenteel geen wachtlijst

Prijs voor een consult

€ 75,00 per uur. Ik ben zowel therapeut als coach. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van psychosociale therapie als je aanvullend verzekerd bent. Coaching wordt niet vergoed.

Duur van de sessie

1 - 1,5 uur

Duur van de sessie

1 - 1,5 uur

Beroepsvereniging

NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Neem contact op met Helga

Vincent van Goghlaan 56

4907PH Oosterhout - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.jeeigenpad.nu

https://jeeigenpad.nu/contact/

https://www.facebook.com/jeeigenpadcounselingencoaching

Routebeschrijving