Terug naar boven

Mariël Thesingh

Mariël Thesingh Coaching & Ontwikkeling

HSP-coach

Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.nl.

Vind een andere coach via onderstaande linken:

Vind een coachVind een coach in HeerhugowaardVind een HSP-coach

Introductie

HSP - Coaching in Alkmaar: iets voor jou...?

Voor de buitenwereld heb je het maar al te goed voor elkaar. Je bent intelligent, sensitief en sociaal - al zeg je dat niet hardop - en bovendien een harde werker. Je bent aan het werk, houdt van een etentje of reistrip en tussen de drukte door pak je wat tijd voor jezelf.

Klinkt fantastisch toch?

En toch voel je die knoop in je maag. Je merkt dat je niet meer weet wat je zelf wilt en je aanpast aan wat jouw omgeving verwacht. En waarom, vraag je jezelf af? Inmiddels ben je er wel achter dat je veel hoogsensitieve eigenschappen hebt, maar heb je geen idee wat je daar nu werkelijk mee moet en of dit nou het probleem is. Wel weet je dat je moe bent en heel snel overprikkeld raakt. Maar wat moet je ermee?

Hoe nu verder?
Stiekem weet je dat er iets moet gaan veranderen. Je voelt dat jij anders bent dan anderen, juist omdat je zoveel aanvoelt, maar waarom doe je niet je eigen ding?

Herken jij dit ook?
- Je gedachten blijven maar door je hoofd razen en je bent bij alles wat je doet of zegt aan het ‘overdenken’. Je blijft maar piekeren over dat ene gesprek met je collega.
- Je wekker is nog niet gegaan maar jij ligt al uren wakker: je hebt in je hoofd al 10 keer bedacht wat je wilt zeggen in het teamoverleg. Jij bent normaal gesproken de verbinder in het team, maar de sfeer is zo ongemakkelijk dat jij de elke keer dichtklapt als je iets wilt zeggen en een knoop in je maag hebt.
- Jij bent diegene die altijd ‘vage’ klachten heeft: een onrustige buik of opeens migraine.

Hoe zou het zijn als....?
- Jouw hoofd rust heeft en jij je ontspannen voelt in je lichaam. En je soms heb je een moment waarop je beseft hoe fijn het is om niet alles te overdenken en overal over te piekeren.
- Jij tijdens (team)overleggen de verbinder bent die collega’s bij elkaar brengt, duidelijk zegt wat jij vindt en zorgt dat er een fijne sfeer wordt gecreëerd. Kortom, jij zit relaxt op je stoel.
- Dat jij weer rust in je lijf hebt, je fit voelt en ervaart hoe fijn het is om energie te hebben.-

Als jij doet wat jij wilt in het leven en keuzes maakt die bij jou passen! Zodat jouw wensen tot uiting komen. Dit is mogelijk! Wanneer wij samen aan de slag gaan, zul je zien dat jij exact weet hoe jij met jouw hoogsensitiviteit kan omgaan. Jij krijgt inzicht in hoe HSP bij jou tot uiting komt, hoe het joú uniek maakt en hoe jij jezelf kunt zijn mét deze eigenschap.

Je vraagt je alleen nog af hoe?

Ik help je graag! Mijn naam is Mariël Thesingh en ik ben gediplomeerd professioneel coach en sta ik klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Wat kan je van mij verwachten?
Jij krijgt mijn vertrouwen en commitment. Ik spiegel, stel vragen, ik daag je uit, moedig je aan en ben een luisterend oor. We werken samen om jouw vraagstuk op te lossen. We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat je ‘wat je op dit moment niet meer wilt’ kan veranderen naar wat ‘jij juist graag wilt’. De antwoorden en de kennis zit al in jou, ik ondersteun je slechts om dit uit jezelf naar boven te halen en te gebruiken.

Stuur mij vooral een berichtje voor de mogelijkheden, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Twijfel je en ben je benieuwd wat anderen zeggen over mijn manier coachen? Op mijn website verwijs ik je graag naar de reviews van anderen.

Lees verder

Coachingsvormen

HSP-coach Mental coaching Life coaching Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Introversie Perfectionisme Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station

Coachingslocatie

Coaching in de buitenlucht Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

08.00- 18.00 uur en op aanvraag in de avond

Prijs voor een consult

Trajectprijs ( zie zie websitelink onderaan)

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Academie voor Psychodynamica

Beroepsvereniging

NOBCO