Terug naar boven

Mariël Thesingh

Mariël Thesingh Coaching & Ontwikkeling

HSP-coach

Stationsplein 99

1703 WE Heerhugowaard - (NH)

Introductie

HSP - Coaching in Alkmaar: iets voor jou...?

Voor de buitenwereld heb je het maar al te goed voor elkaar. Je bent intelligent, sensitief en sociaal - al zeg je dat niet hardop - en bovendien een harde werker. Je staat in de startblokken van je carrière, houdt van een fijn feestje, etentje of tripje en tussen de drukte door pak je wat tijd voor jezelf.

Klinkt fantastisch toch?

En toch voel je die knoop in je maag. Je merkt dat je niet meer weet wat je zelf wilt en je aanpast aan wat jouw omgeving verwacht, omdat je bang bent om het niet goed te doen. En waarom, vraag je jezelf af? Inmiddels ben je er wel achter dat je veel hoogsensitieve eigenschappen hebt, maar heb je geen idee wat je daar nu werkelijk mee moet en of dit nou het probleem is.
Wel weet je dat je moe bent en heel snel overprikkeld raakt van een gillende baby verderop of in een te drukke Albert Heijn. Maar wat moet je ermee?

Hoe nu verder?
Stiekem weet je dat er iets moet gaan veranderen. Hoelang wil je nog overprikkeld door het leven gaan. Je voelt dat jij anders bent dan anderen, juist omdat je zoveel aanvoelt, maar waarom doe je niet je eigen ding?

Hoe zou het zijn als....?
- Je zónder knoop in je maag naar élk feestje, festival of sociaal event toe kan gaan waar je volop kan genieten en de rest van de week aan het ‘nagenieten’ bent.
- Jij tijdens (team)overleggen de verbinder bent die collega’s bij elkaar brengt, duidelijk zegt wat jij vindt en zorgt dat er een fijne sfeer wordt gecreëerd. Kortom, jij zit relaxt op je stoel.
- Jouw hoofd rust heeft en jij je ontspannen voelt in je lichaam. En je soms heb je een moment waarop je beseft hoe fijn het is om niet alles te overdenken en overal over te piekeren.
- Dat jij weer rust in je lijf hebt, je fit voelt en ervaart hoe fijn het is om energie te hebben en juist weer die leuke dingen met vrienden te doen. Jij hebt zin om op pad te gaan want je lichaam voelt relaxt aan, dus ready to rumble? You’re in!
- Als jij doet wat jij wilt in het leven en keuzes maakt die bij jou passen! Zodat jouw wensen tot uiting komen.

Dit is mogelijk! In een traject van zes sessies van 1 uur gaan we samen aan de slag en je zult zien dat jij exact weet hoe jij met jouw hoogsensitiviteit kan omgaan. Jij krijgt inzicht in hoe HSP bij jou tot uiting komt, hoe het joú uniek maakt en hoe jij jezelf kunt zijn mét deze eigenschap.

Aan het einde van dit traject:
- Ben jij weer die energiekeling! Jij hebt inzicht in jouw hoogsensitiviteit en bent in staat je eigen energie te managen. Geluiden, geuren, gevoelens? Jij weet waar jij op reageert en hoe je hiermee om kan gaan.
- Zien jouw collega’s bijna een ander persoon. Niet meer die stille muis, maar de onmisbare schakel die alles haarfijn aanvoelt en benoemt wat er nodig is.Jij bent in staat om de gevoelens en energie bij een ander te laten en zelf jouw gevoel in te zetten.
- Voel jij je relaxt in je lijf en relaxt in je hoofd. Jij bent in staat om je gedachten te managen en hierdoor meer rust te ervaren.
- Ervaar jij weer hoe prettig het is dat jij je fit voelt. Van massages kan je weer genieten omdat de gigantische knopen zijn gereduceerd tot stressknoopjes en vage klachten behoren tot het verleden.
- Doe jij wat bij jou past: van solo vakantie tot een moestuin onderhouden of juist een pottenbakcursus omdat je dat stiekem wilde maar altijd maar meeging met je vriendinnen naar het hippe yogaclubje. Jij laat jezelf zien en horen en voelt je hier comfortabel bij.

De investering in dit traject is €690,00, - of in 3 termijnen: € 235,00.

Hiervoor krijg je:
- Een online kick-off van 30 min.
- 6 uur 1:1 persoonlijke coaching voor diepgaande resultaten
- Inspirerende opdrachten voor meer zelfinzicht
- Praktische oefeningen die jij dagelijks kunt toepassen
- Tussen de sessies door de mogelijkheid tot telefonisch contact (15 min)

Wil jij je nu écht veranderen?
Dan zal jij een keuze voor jezelf moeten maken en in actie moeten komen. Dat is misschien heel spannend, maar tegelijkertijd weet je ook dat dit nodig is.

Je vraagt je alleen nog af hoe?

Ik ga je helpen! Mijn naam is Mariël Thesingh en naast ervaringsexpert ben ik gediplomeerd professioneel coach en sta ik klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Wat kan je van mij verwachten?
Jij krijgt mijn vertrouwen en commitment. Ik spiegel, stel vragen, ik daag je uit, moedig je aan en ben een luisterend oor. We werken samen om jouw vraagstuk op te lossen. We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat je ‘wat je op dit moment niet meer wilt’ kan veranderen naar wat ‘jij juist graag wilt’. De antwoorden en de kennis zit al in jou, ik ondersteun je slechts om dit uit jezelf naar boven te halen en te gebruiken.

Stuur mij vooral een berichtje voor de mogelijkheden, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Lees verder

Coachingsvormen

HSP-coach Mental coaching Life coaching Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Introversie Perfectionisme Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station

Coachingslocatie

Coaching in de buitenlucht Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

08.00- 18.00 uur en op aanvraag in de avond

Prijs voor een consult

Trajectprijs ( zie zie websitelink onderaan)

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Academie voor Psychodynamica

Neem contact op met Mariël

Stationsplein 99

1703 WE Heerhugowaard - (NH)

Noord-Holland

Toon telefoonnummer

https://marielthesingh.nl

Routebeschrijving