Terug naar boven

Marjon Huijbregts - de Koning

Praktijk ZiZ (ZelfinZicht)

Life coach

Vonkenwaard 7

5236XS Den Bosch-'s-Hertogenbosch - (NB)

Introductie

Mijn naam is Marjon en begin 2021 heb ik Praktijk ZiZ (ZelfinZicht) opgericht. Groei en ontwikkeling zijn altijd al belangrijke drijfveren van me geweest. Ik blijf mezelf graag uitdagen én ik draag graag bij aan de ontwikkeling van anderen. Dat laatste doe ik in de rol van coach, trainer en docent. Als coach ervaar ik dat iedereen zijn of haar eigen verhaal heeft. Niemand past in een hokje. In de coaching stem ik me dan ook af op jou. Ik sta open voor jouw verhaal, je kwaliteiten en je kwetsbaarheden. We staan stil bij waar je mee worstelt, wat je wilt bereiken en hoe je daar kunt komen. Het mooiste aan coach zijn vind ik: zien hoe mensen leren (weer) kracht uit zichzelf halen.

'Moed betekent je angst voelen en toch je hart volgen' (David Dewulf).

Werkwijze
We starten met het verkennen van je situatie en je hulpvraag. Wanneer we helder hebben wat je graag wilt bereiken, gaan we met behulp van verschillende (ervaringsgerichte) interventies aan de slag met je doel. Als coach ondersteun ik jouw proces door te luisteren, vragen te stellen en oefeningen in te zetten. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden, tools en technieken. Ik werk met name oplossingsgericht en systeemgericht. Daarnaast maak ik onder andere gebruik van Voice Dialogue, Transactionele Analyse, RET en mindfulness. Ik stimuleer je om inzichten op te doen en je bewust te worden van je krachten en mogelijkheden. Op die manier ga je zelf ontdekken welke stappen je kunt zetten en hoe je weer verder kunt.

Elke grote reis begint met een eerste stap (Lao Tse)

Eigen ervaringen
Tegenwoordig worden we steeds meer uitgedaagd om het beste uit ons leven te halen. Tegelijkertijd ervaren veel mensen ook dat het leven niet maakbaar is. Zelf heb ik dat ondervonden toen ik twee dierbaren kort na elkaar verloor. In die tijd heb ik mezelf opnieuw moeten uitvinden. Wie ben ik en wat wil ik in dit leven? Hoe ga ik nu verder? Vanwege mijn persoonlijke ervaringen kan ik vaak het proces begrijpen dat sommige mensen doormaken na ingrijpende gebeurtenissen of heftige omstandigheden. Dát in combinatie met mijn professionele basis (HBO Pedagogiek, Master Onderwijskunde, Opleiding tot Coach / Counselor, Opleiding Rouwcounseling), maakt dat ik je situatie of je doel vanuit verschillende perspectieven kan benaderen. Ik schat per persoon in welke aanpak het meest passend en effectief is, waardoor de coaching echt op jou wordt afgestemd.

Wil je me graag ontmoeten en weten wat ik voor je kan betekenen? In een (vrijblijvend en gratis) kennismakingsgesprek verkennen we je vraag of situatie en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Lees verder

Specialisaties

Life coaching Rouwbegeleiding - verliescounseling Oplossingsgerichte coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Piekeren Grenzen stellen Keuzes maken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Jongeren Ouderen en senioren Vrouwen Zwangerschap Mama's Mannen Papa's Ouders

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag 9:00 - 13:00
Dinsdag 9:00 - 13:00
Woensdag 9:00 - 13:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 13:00
(In overleg kan er eventueel worden afgeweken van deze tijden.)

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

75 euro (particulier)
100 euro (zakelijk)

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Rouwcounseling (Civas Opleidingen)
Coach / counseloropleiding (BGL & Partners)
Onderwijskunde (Universiteit Utrecht)
Pedagogiek (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Vergoeding zorgverzekering

Nee

Leeftijd

41 jaar

Beroepsvereniging

NOBCO: Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Neem contact op met Marjon

Vonkenwaard 7

5236XS Den Bosch-'s-Hertogenbosch - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.praktijkziz.nl

Routebeschrijving