Terug naar boven

Pervin Vermeer-Kalay

Pervin Coaching

Coach

Hofsingel 205

6834GG Arnhem - (GLD)

Introductie

Op slot, vastgelopen en ondergewaardeerd?

Ik ben Pervin en ik leer mensen die meer willen en kunnen hoe ze zichzelf laten zien, zodat ze gaan verdienen wat ze waard zijn.

Met ruim 20 jaar werkervaring binnen grote bedrijven als Postbank, T-Mobile en Vattenfal, weet ik als geen ander hoe je binnen complexe omgevingen succes kunt boeken. De laatste jaren werkte ik als HR professional bij Nationale Nederlanden (NN) en heb ik mij ontwikkeld als specialist op het gebied van talent management, leiderschap, (organisatie)ontwikkeling en coaching. Nu ben zelfstandige met een eigen coachpraktijk.

Met één op één coaching gaan we je jouw denk-knoop doorbreken, zie je helder wat het probleem is en waar je naartoe wilt en creëer je nieuw gedrag. Gedrag waarmee jij je gaat uitspreken en jouw unieke mix inbrengt, zodat je je krachtig gaat voelen, doen wat bij je past, vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet en hierdoor verdient wat je waard bent.

Voor wie? Ik ben er voor iedereen die meer in hun mars heeft en bereid is te investeren in zichzelf. Heb je toevallig een gemixte achtergrond? Kom er met mij achter op welke manier deze jou beperkt en versterkt in het behalen van je doelen..

Wat gaan we doen? In één op één gesprekken hou ik je een spiegel voor, vertel ik je wat je moet horen (niet wat je wilt horen), laat ik je oefeningen doen en denk ik met je mee hoe je het anders kunt aanpakken. Jij reflecteert tussen iedere afspraak op situaties en gebeurtenissen.

Ik als coach Uitnodigend en warm in het gesprek, scherp op het probleem. Altijd bezig met inzicht vergaren en leren. Voor mezelf en voor de ander. Ik geloof in de kracht van het stellen van de juiste vragen. Want iedereen heeft alle wijsheid al in zich om te komen waar je wilt zijn.

Door schade en schande specialist in:

 • Onder je niveau werken
 • Doorzetten als het niet zo leuk is èn het effect daarvan
 • Niet weten wat je wilt
 • In je eentje blijven strijden
 • Frustratie
 • Erbij willen horen, maar nergens ècht thuis voelen
 • Identiteitsvraagstukken (bi-etniciteit)
 • In meerdere werelden leven (sociaal, cultureel, etnisch)
 • Ontdekken wie je bent
 • Ontdekken wat bij je past
 • Moedige keuzes maken, ook met pijn in je buik
 • Van hard werken naar met je hart werken
 • Blijven ontwikkelen en leren
 • Doelen behalen
 • Je eigen mix laten zien
 • Leuk werk hebben

Omdat ik het zelf heb meegemaakt weet ik wat ervoor nodig is om ergens te komen. Ik zit inmiddels lekker in mijn vel, voel me trots en krachtig, vrij en vol rust en vertrouwen. Ik gun jou dat ook!

Alleen praten werkt niet, er moet ook wat gebeuren. Daarom gebruik ik methoden en technieken die bewezen helpen in een blijvende verbetering. Het gaat om de kern van jouw probleem en wat jij als mens nodig hebt. Ik geloof niet dat er één methodiek is die voor alles en iedereen werkt, daarom ben ik breed opgeleid en heb ik kennis en ervaring met meerdere technieken. Ik gebruik de combinatie die jij nodig hebt.

Lees verder

Coachingsvormen

Verbindende communicatie Communicatiecoach Transformatiecoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Persoonlijke ontwikkeling Zelfvertrouwen Etniciteit Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mama's Papa's Bedrijven Jong volwassenen Mannen Ouders Vrouwen Leidinggevenden

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching in de buitenlucht Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.) Coaching over het internet

Consulttype

Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging Groepscoaching

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Op afspraak

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

Particulieren 115 euro per 60 min. (excl. BTW voor ondernemers)

Duur van de sessie

75 min.

Opleiding

Professioneel Coach - Academie van Psychodynamica

Leeftijd

43 jaar

Beroepsvereniging

NOBCO / EMCC EIA-Practitioner gecertificeerd

Neem contact op met Pervin

Hofsingel 205

6834GG Arnhem - (GLD)

Gelderland

Toon telefoonnummer

http://www.pervin.nl

Routebeschrijving