Terug naar boven

Simone Donker

Simone Donker coaching & advies

Coach

Parijslaan 11

3446 AT Woerden - (UT)

Introductie

Ik geloof dat niemand hoeft te lijden onder zijn of haar onzekerheid.

Hallo, ik ben Simone Donker en ik ben coach, loopbaancoach en stress en burn-out coach in Woerden (tussen Gouda en Utrecht). In mijn praktijk richt ik me op het begeleiden van volwassenen naar meer zelfvertrouwen.

Over jou

Ervaar jij een gebrek aan zelfvertrouwen, houdt perfectionisme je gevangen of ben jij bang voor wat anderen van je vinden? Please jij anderen om afwijzing te voorkomen? Dan ga ik graag met jou op pad naar meer vertrouwen in jezelf, je leven en je werk. Ben jij klaar voor het volgende hoofdstuk in jeleven?

Coaching voor het vergroten van zelfkennis, zelfvertrouwen en autonomie

In de coaching werken we aan de zaken die zich manifesteren in je leven als gevolg van een gebrek aan zelfvertrouwen, zoals:

  • Stress, onrust, spanningen, piekeren en twijfelen aan jezelf
  • Continue het gevoel hebben door de mand te vallen waardoor je op je tenen loopt
  • Je niet goed genoeg voelen, niet gezien of gehoord worden
  • Last of stress door perfectionisme, pleasergedrag of sterk verantwoordelijkheidsgevoel etc.
  • Last hebben van je Innerlijke Criticus, die jou verteld wat er allemaal niet goed aan jou is
  • Afhankelijk zijn van wat anderen van je vinden of bang voor de mening van anderen
  • Moeilijk kunnen omgaan met kritiek
  • Gebrek aan assertiviteit

In de een-op-een coaching werken we aan het vergroten van je zelfkennis, zelfvertrouwen en autonomie. Zodat je het leven kunt leven zoals jij dat wilt. Je leert anders om te gaan met lastige emoties en gevoelens. Coachees die ik heb begeleid, vertellen dat zij na de coaching meer rust, ontspanning en vertrouwen in zichzelf hebben gekregen.

Over mij

Als je op zoek bent naar een coach dan is een klik heel belangrijk. In een kennismaking ontdek je dat pas. Bij mij is een kennismakingsgesprek altijd gratis.

Graag vertel ik je wat over mezelf zodat je me alvast iets beter kunt leren kennen. Na een carrière van 27 jaar in HR (Human Resources) startte ik in 2018 mijn coachpraktijk. Als coach ben ik scherpzinnig, analytisch, grappig, positief en bijna altijd goedgemutst. Wat mij als coach verder typeert is mijn rust, kracht en vertrouwen waardoor mensen zich snel veilig voelen om hun worstelingen te delen. Verder zijn humor en autonomie belangrijke waarden van waaruit ik leef en werk.

Ik hou enorm van lezen, Photoshop, uit eten en je zou kunnen zeggen dat ik een vrouw ben met mannen-interesses. Ik volg namelijk de Formule 1 op de voet, kan meepraten over voetbal en ben gek op gadgets en andere technische snufjes.

Werkwijze

Coaching bij mij begint altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dat geeft ons beiden de gelegenheid om af te tasten of we samen op pad kunnen gaan. Uiteraard stel ik jou de vragen die nodig zijn om in te schatten of ik jou kan helpen en hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Wanneer we beiden 'ja' zeggen, plannen we een vervolggesprek waarin we verder onderzoeken waar je precies in vastloopt en stellen we vast waaraan je wilt werken.

In de coachgesprekken gaan we aan de slag met de door jou ingebrachte leerpunten. Ik laat je op een andere manier naar dingen kijken, waardoor je een extra perspectief kijkt. Je krijgt handvatten om dingen in je dagelijks leven echt anders te gaan doen. En met ervaringsgerichte oefeningen leer je ontzettend veel over jezelf. Als je ja zegt tegen coaching bij mij, dan zeg je ook ja tegen het schrijven van een reflectie over onze coachsessies. Want ik geloof erin dat dit de beste manier is om zoveel mogelijk uit jouw leerproces te halen. Door ook tussen de sessies met je proces bezig te zijn.

Wil je graag kennismaken? Maak dan een afspraak via: zie websitelink onderaan.. of maak gebruik van de 'neem contact op met Simone'-button' onderaan de pagina.

Mijn praktijk

Ik coach vanuit de overtuiging dat ieder mens de keuze heeft om het leven te leven dat hij wil. Ik geloof er dus ook in dat je ondanks gevoelens van onzekerheid stappen kunt zetten. Mijn aanpak is erop gericht om samen met jou de kern bloot te leggen en niet helpende patronen aan te pakken. Ik luister naar wat je vertelt en wat je niet vertelt, ben niet bang om door te vragen en je uit te dagen. Wij lopen samen een stuk naar jouw volgende station waarbij jij verantwoordelijk bent voor je leerproces en de stappen die je zet. Ik ben ervoor om je scherp te houden en je vertrouwen te geven.

Ik ben Noloc Register Loopbaanprofessional.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op loopafstand NS station Woerden, op 3 minuten van de A12 en er is gratis parkeerruimte voor de deur.

Wat ik bied:

Life coaching

In 5 tot 8 gesprekken gaan we aan de slag met wat jou belemmert om ontspannen te leven en te werken. We werken aan de door jou gekozen doelen. Tijdens het traject geef ik je inzichten in belemmerende patronen en leer je hoe je deze kunt doorbreken. Je werkt aan opdrachten om nieuw, door jou gewenst, gedrag in de praktijk te brengen.

Stress en burn-out coaching

In dit traject begeleid ik jou wanneer je last hebt van disfunctionele stress, overspannenheid of dreigende burn out. Het terugvinden van de balans tussen spanning en ontspanning is een van de focuspunten waarop we ons richten in dit maatwerk coachtraject. Vaak is sprake van langdurige disfunctionele stress en overbelasting en daarom besteden we veel aandacht aan ontspanning en hoe je onder alle omstandigheden goed voor jezelf kunt zorgen. Bij een (dreigende) burn-out is iemand bijna altijd vastgelopen in een oud overlevingsmechanisme. Daar wil je natuurlijk niet meer naar terug. We onderzoeken hoe je je vanuit kracht effectief staande kunt houden. Van overleven naar leven dus.

Loopbaancoaching

Merk je dat je niet meer op je plek zit in je huidige werk? Of kan je door ziekte je oude werk niet meer oppakken en wil je weten welke mogelijkheden je nog meer hebt? Of komt je functie te vervallen en grijp je dit aan om eindelijk die carrièreswitch te maken? Er kunnen verschillende redenen zijn om met een loopbaantraject te starten. Ik bied een uitgebreid traject en een verkort loopbaantraject welke aangevuld wordt met 4 coachgesprekken om daadwerkelijk de stappen te gaan zetten die nodig zijn om te komen waar je wilt zijn.

Lees verder

Coachingsvormen

Coaching Mental coaching Voice dialogue Meer ...

Ondersteuning bij

Assertiviteitstraining Grenzen stellen Persoonlijke ontwikkeling Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Leidinggevenden Volwassenen Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto

Coachingslocatie

Coachingspraktijk

Consulttype

Individuele coaching Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

09.00 - 17.00 maandag t/m vrijdag

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

90 per uur (particulier tarief)

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Basisopleiding Coachen met Voice Dialogue
Opleiding stress en burn-outcoach - Europees Instituut De Baak
Coachen met ACT - Bewezen Effect
Master counseling & coaching - Corael Opleidingen
Coaching voor professionals - School voor coaching
Loopbaanbegeleider/-coach - Pharos advies
Hbo personeelsmanagement

Beroepsvereniging

Registratie Noloc

Neem contact op met Simone

Parijslaan 11

3446 AT Woerden - (UT)

Utrecht

Toon telefoonnummer

https://simonedonker.nl

Routebeschrijving