Terug naar boven

Tessa Barten

Praktijk Theresia

HSP-coach

Sint Annastraat, 19

6524 ec Nijmegen - (GLD)

Introductie

Gedipl. Master therapeut, coach en healer. Boek privecoaching of een consult op afstand.Praktijk Theresia is een praktijk met holistische kijk op gezondheid.

Wie ben ik
Ik heet Tessa Barten, ik ben ervaren en gediplomeerd (HSP) coach, therapeut en reader en healer in Nijmegen. Ik werk 1 op 1 in de praktijk of energetisch op afstand. Ik ben zelf zeer hooggevoelig en ik spreek ''dezelfde taal'' als mijn clienten. Ik stem af, voel in en geef clienten de juiste informatie, tools en integraties aan, zodat zij lichter en met meer vreugde verder kunnen.

De praktijk

Binnen de praktijk kun je opmerken dat er rust en een fijne sfeer hangt, ondanks dat het centrum Nijmegen is. Met een losse sessie of een HSP traject werken we aan wat voor jou belangrijk is en streven we naar optimaal resultaat. Clienten geven vaak aan dat ze uitkijken naar een sessie en het fijn en als ontspannend ervaren. Dit terwijl we met krachtige technieken aan de slag gaan en zij vervolgens tevreden en met meer energie naar huis gaan.

Praktijk Theresia is aangesloten bij beroepsvereniging CAT (zie websitelink onderaan) en VVNT (zie websitelink onderaan.

Met verschillende coachingsvormen, therapeutische behandelingen, visualitaties, methodieken, oefeningen en nog veel meer werken we aan jouw hulpvraag en versterken we jouw kwaliteiten!

Er is geen wachttijd voor een consult of traject, dus maak een afspraak via mijn website in de online agenda. Tot binnenkort!
Lees verder

Coachingsvormen

HSP-coach Stress coaching Systemisch coachen Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Grenzen stellen Emotiemanagement Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen Mama's Vrouwen Kinderen Jongeren

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Bereikbaar met openbaar vervoer

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching via e-mail Coaching via chat Coaching via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele coaching Relatiecoaching

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Op alle werkdagen werkzaam, in algemene zin is de praktijk geopend van 08.45 uur tot 17.00 uur. Via de online agenda op mijn website kun je de tijden zien per dag.

Wachtlijst

Er is geen sprake van een wachtlijst

Prijs voor een consult

€ 95,-

Duur van de sessie

90 minuten

Opleiding

N.E.I. coach en N.EI. Master Coach bij Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel met o.a. EE/EFT, NLP, systeemopstellingen en visualisatietechnieken. Shamballa, Multi Dimensional Healing Master bij Ellen Engelaar. Lichtbewustzijn & zielsexpressie bij Fanny van der Horst.

Beroepsvereniging

VVNT en CAT

Neem contact op met Tessa

Sint Annastraat, 19

6524 ec Nijmegen - (GLD)

Gelderland

Toon telefoonnummer

http://Www.theresiabarten.nl

http://www.dedierentherapeut.nl

Routebeschrijving