Terug naar boven

Yvonne Vermijn

Yvonne Vermijn Coaching

Life coach

Bisschopsweg 159

3817BT Amersfoort - (UT)

Introductie

Weten wie je bent, wat je wil en hoe je dat in je dagelijks leven vorm gaat geven. Ben jij klaar om je licht te laten schijnen? Om weer lekker in je vel te zitten, de wereld aan je voeten, vol zelfvertrouwen en energie? Het is tijd om de regie over je leven terug te pakken en meer rust, plezier en zelfvertrouwen te ervaren. Daar help ik je graag bij!

"There is always light, if only we're brave enough to see it. If only we're brave enough to be it" - Amanda Gorman -

Wat is jouw verhaal?

Ieder mens zit barstensvol talent, kracht en energie. Maar soms voelt dat even niet zo. Dan is er twijfel, onrust of stress. Misschien heb je wat heftigs meegemaakt of is je leven langzaam vastgelopen. Je kijkt op en denkt: 'dit wil ik niet'. Maar wat wil je wel?

Een coachingstraject is altijd heel persoonlijk. Je stelt je eigen doelen en bepaalt zelf de richting en het tempo. Ik ben voor jou een klankbord en een spiegel. Soms confronterend, maar altijd empathisch en vol vertrouwen in wat jij allemaal kan.

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens vindingrijk, creatief en heel is. Dat wil zeggen: je bent niet kapot, je hoeft niet gerepareerd te worden. Samen gaan we in gesprek om zicht te krijgen op belemmerende patronen en overtuigingen, en op de achterliggende emoties. Door deze te voelen, te aanvaarden en los te laten, ontstaat er weer ruimte. Van daaruit kan je met kracht en liefde (nieuwe) keuzes maken voor meer vrijheid, regie en vervulling. Zo ga je van denken, naar voelen, naar doen.


Ook studenten zijn welkom!

Niet voor iedereen is de studententijd 'de mooiste tijd van je leven'. De druk op jongeren is hoog: pittige studie, bijbaan die goed scoort op je cv, studieschuld, sociale verplichtingen én verleidingen... Misschien kijk je als een berg op tegen je scriptie, waarachter zich een onzekere arbeidsmarkt en een onmogelijke huizenmarkt verschuilt.

Ook als je jong bent loop je wel eens vast. En ook als je jong bent mag je om hulp vragen van een professionele coach! Ik heb ruim tien jaar ervaring in het begeleiden van studenten. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om je te begeleiden naar wat jij nodig hebt om jezelf te ontplooien. Of dat nu meer zelfvertrouwen is, beter timemanagement, duidelijke (studie)keuzes of meer compassie voor jezelf. Dit is jouw moment.

Houdt geldgebrek je tegen? Kijk dan eens naar mijn speciale studententarief. Oh, en een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Je beslist immers daarna pas of je met mij wilt werken aan jouw thema.


Kom verder! Bij mij in Amersfoort of online.

Het is mijn passie om mezelf en de mensen om mij heen voluit te laten bloeien. Samen bereiken we meer, daar ben ik van overtuigd. Ik ben intelligent, sensitief en energiek. Mijn coaching kenmerkt zich door verdiepende vragen, wederzijdse openheid en volledige gelijkwaardigheid.

Ik ontvang je graag in mijn eigen praktijkruimte aan huis. Ook ben ik altijd in voor een fijne wandeling in of rond Amersfoort; ik woon naast het prachtige Park Randenbroek. Natuurlijk is online coaching ook mogelijk: online werken is even effectief en persoonlijk als live, en misschien voor jou wel makkelijker.

Ben je benieuwd naar wat wij samen zouden kunnen bereiken? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees verder

Coachingsvormen

Ontwikkelingsgerichte coaching Perfectionisme coach Assertiviteitscoaching Meer ...

Ondersteuning bij

Zelfvertrouwen Zelfontplooiing Eigenwaarde Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Jongeren Volwassenen Mannen Vrouwen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Coachingslocatie

Coachingspraktijk Coaching in de buitenlucht Coaching over het internet Coaching via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele coaching

Talen

Nederlands Frans Engels

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag 9.00 - 18.00u. In overleg is een afspraak in de avond of het weekend mogelijk.

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

Normaal tarief €85,-/ Studententarief €60,-

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Co-Active coaching Fundamentals - Coaches Training Institute (CTI), via Schouten&Nelissen
Co-Active coaching Intermediate - Coaches Training Institute (CTI), via Schouten&Nelissen
Stress- en burn-outpreventie - Alba Academie

Beroepsvereniging

NOBCO

Neem contact op met Yvonne

Bisschopsweg 159

3817BT Amersfoort - (UT)

Utrecht

http://www.yvonnevermijncoaching.com

https://www.linkedin.com/in/yvonne-vermijn-442344a5/

Routebeschrijving