Terug naar boven

Ervaringen met coaching

De stap naar coaching is niet eenvoudig. Misschien weet je niet wat er gaat gebeuren, of het wel werkt en of het wel nodig is voor jou. Lees hier ervaringen van personen die reeds hulp zochten en wat coaching hen gebracht heeft.

Coaching is voor iedereen anders en het effect ervan hangt af van verschillende factoren. De deskundigheid van coaches of de werkzaamheid van de coachingsvorm kan niet beoordeeld worden op basis van persoonlijke ervaringen. Onderstaande getuigenissen tonen welke positieve gevolgen er kunnen zijn. Coaching werkt het beste wanneer je een coach zoekt die bij jou past. Lees hier hoe je een goede coach vindt.

Heb je zelf de kracht van coaching reeds ervaren? Deel dan je ervaring en ondersteun anderen in hun zoektocht.

Ervaring met coaching bij relatieproblemen

"Voor mij persoonlijk gaf coaching een objectieve kijk op de zaken, niet alleen op mijn relatie maar ook op hoe ik was en ben. De gesprekken waren zeer open en gestructureerd. Op het einde van de sessies had ik de ene keer tips & tricks om op terug te vallen of de andere keer oefeningen die we thuis konden uitproberen en deze werken echt.

Alleen al een uurtje nemen om echt te praten, over zaken die je anders gewoon door stress, vermoeidheid, boosheid en weinig tijd opzij schuift, doet wonderen. Met dan een ervaringsdeskundige bij de hand, geeft dit echt een boost om je problemen aan te pakken. Ik raad het elk koppel aan."

Senna - Vrouw, 44 jaar, Vlaams-Brabant | Begeleid door Karianne