Terug naar boven

Personal coaching

Wil je jouw sportieve doelen realiseren? Heb je een duwtje in de rug nodig voor een gezondere levensstijl? Of wil je het maximum uit je jezelf halen? Dan is een personal coach de motivator die jij nodig hebt. Start vandaag nog met je dromen na te jagen!

Vind meteen een personal coach

Of lees meer over:
Wat is personal coaching?
Wat doet een personal coach?
Personal coaching: voor wie?
Tarieven

Wat is personal coaching?

Personal coaching focust op jou en je ambities. Wat wil je bereiken? Samen met je personal coach ontdek je wat jou energie geeft. Het resultaat is meer inzicht in jezelf krijgen en het behalen van je doelen.

Een personal coach vertrekt altijd vanuit jouw kunnen en wensen. Heb je behoefte aan een fittere levensstijl? Zoek je mentale ondersteuning? Wil je het volledige potentieel van je bedrijf ontdekken? Op basis van wat jij wil, stippelt de personal coach een persoonlijk traject uit helemaal op jouw maat.

Afhankelijk van jouw doelen, kan personal coaching dicht aanleunen bij sport coaching, wandelcoaching, business coaching of life coaching.

Wat doet een personal coach?

Bij personal coaching krijg je de nodige begeleiding en mentale ondersteuning om jouw werkpunten aan te pakken en jezelf verder te ontwikkelen.
Tijdens een kennismakingsgesprek overloop je samen met je personal coach jouw mogelijkheden en het resultaat dat je binnen een bepaalde periode wilt behalen. Zijn je doelen realistisch? Is bij sport of voeding alles medisch verantwoord? Op basis van jouw profiel maakt je personal coach een schema op maat.

Personal coaching: voor wie?

Personal coaching is voor iedereen die zich op een bepaald vlak wil ontwikkelen. Of je nu op zoek bent naar een sportievere en fittere levensstijl, gezonder wil eten, gewicht wil verliezen of werkgerichte goals hebt… Een personal coach begeleidt je in het behalen van je doelen. Samen krijg je meer grip op je leven.

Een personal coach om te sporten

Wil je vaker sporten om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, je conditie te verbeteren of gewicht te verliezen? Dan is een personal trainer de geknipte coach voor jou!

Samen kijk je welke training het best bij jou past. Krachttraining, conditietraining, pre- of postnatale training, een functionele training om je rugklachten te verbeteren of net een sportieve training om te ontspannen?

Een individuele personal training staat volledig in functie van jouw doelen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek je samen met je coach je sportieve verleden en medische achtergrond. Daarna wordt een bewegingsplan speciaal voor jou opgesteld. Zo ga je samen met je personal coach op weg om je sportieve doelen te bereiken.

Het uitgebreide aanbod van sporten en soorten personal trainers zorgt ervoor dat je steeds een personal coach bij jou in de buurt vindt die helemaal bij jou past!

Een personal coach om af te vallen

Wil je graag op een leuke manier je streefgewicht bereiken? Dan is een personal trainer zeker iets voor jou! Dankzij zijn vooropleiding en ruime ervaring weet je coach perfect hoe je op een verantwoorde manier kan afvallen.

Gemotiveerd blijven tijdens het sporten en diëten kan een hele uitdaging zijn. Een personal coach is er om jou te begeleiden en gedurende het hele traject te blijven motiveren tot je ideale gewicht bereikt is. Afvallen gaat het best wanneer je gezonde voeding met een fitte levensstijl combineert. Daarom zorgt je coach voor een totaalpakket. Gewicht verliezen hoeft helemaal niet moeilijk of saai te zijn. Dankzij het evenwicht tussen voldoende beweging en een gezond eetpatroon merk je snel resultaat. Zo wordt afvallen a piece of cake!

Een personal coach voor persoonlijke doelen

Wil je jouw vaardigheden aanscherpen en jezelf verder ontwikkelen? Een personal coach gaat samen met jou op zoek naar wie je echt bent en wat je sterke punten zijn. Samen ga je aan de slag met je werkpunten om zo het beste uit jezelf te halen. Het resultaat? Een evenwichtig en gelukkig leven.

Enkele thema’s waarrond je samen met je personal coach kan werken, zijn:

Een personal coach kan je met een training op maat uitstekend begeleiden in het nastreven van je persoonlijke doelen. Ook een life coach of mental coach helpen je graag op weg naar het leven dat jij wilt.

Een personal coach voor ondernemers en managers

Tijdens personal coaching kijk je naar jezelf, je werkpunten en de bedrijfsdoelen die je wilt behalen. Samen met een coach werk je aan je leiderschap en leer je hoe je jouw onderneming kan laten groeien.

Tijdens personal coaching word je als manager of ondernemer gestimuleerd om meer uit jezelf en je bedrijf te halen. Je krijgt meer inzicht en leert grip te krijgen op je handelingen. Zo ben je beter in staat om je doelen te benoemen en ze samen met je coach te bereiken.

Een personal coach voor ondernemers en managers vergroot je persoonlijke effectiviteit en kan o.a.:

  • Jou uit je comfortzone halen
  • Een luisterend oor bieden
  • Een objectieve visie over je bedrijf aanreiken
  • Bijdragen tot meer winst voor je onderneming
  • Steun en motivatie bieden
  • Je stress aanpakken
  • Zorgen voor een betere werk-privé balans

Ook een business coach, executive coach of ondernemingscoach zijn gespecialiseerd in het behalen van zakelijke doelen. Je vindt steeds een coach in jouw buurt die perfect bij jou en je bedrijf past.

Tarieven

Hoeveel personal coaching kost hangt af van jouw persoonlijke behoeften en wensen, het aantal gekozen sessies en de duur van een traject. Na een kennismakingsgesprek zal een personal coach je een op jouw maat uitgestippeld traject voorstellen. Dit kan een kort, standaard of net intensief coachingstraject zijn.

Voor meer informatie over de tarieven kan je ook steeds op de persoonlijke pagina van je personal coach terecht. Realiseer samen met je coach al je doelen!